Політика конфіденційності

 

Конфіденційність відвідувачів нашого сайту дуже важлива для нас, і ми зобов’язані захищати його. Ця політика пояснює, що ми робимо з вашою особистою інформацією.

Погоджуючись з використанням наших файлів cookie відповідно до умов цієї політики під час першого відвідування нашого веб-сайту, ми можемо використовувати файли cookie кожного разу, коли ви відвідуєте наш веб-сайт.

 

Основні поняття (терміни)

 

Персональні дані – це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб’єкта даних).
Фізична особа, що ідентифікується – це фізична особа, яку можна прямо або опосередковано  ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім’я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор) або шляхом аналізу кількох елементів фізичної, генетичної, психологічної, економічної, культурної або іншої ідентичності даної фізичної особи.
Суб’єкт персональних даних – це фізична особа, якої стосуються персональні дані і яку можна ідентифікувати або яка вже ідентифікована за цими персональними даними.

Контролер персональних даних – це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їхню обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Процесор персональних даних – це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних – це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, зберігання, зміна, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення

 

Як ми збираємо ваші особисті дані

 

Наступні типи особистої інформації можуть бути зібрані, збережені та використані:

1. Інформація про комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію веб-переглядача та операційну систему
2. Інформація про відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи джерело переходу, тривалість відвідування, перегляд сторінок і шляхи навігації веб-сайту.
3. Інформація, яку ви вводите під час відправки форми зворотнього зв’язку на нашому веб-сайті, наприклад, ваше ім’я,телефон, адреса електронної пошти.
4. Інформація, яка генерується під час використання нашого веб-сайту, включаючи, коли
як часто і за яких обставин ви його використовуєте.
5. Будь-яка інша особиста інформація, яку ви надсилаєте нам.

 

Використання особистої інформації

 

Персональна інформація, що надсилається нам через наш сайт, буде використана для цілей, зазначених у цій політиці, або на відповідних сторінках веб-сайту. Ми можемо використовуйте вашу особисту інформацію для наступного:

1. Адміністрування нашого сайту та бізнесу
2. Персоналізація нашого сайту для Вас
3. Включення ваших служб, доступних на нашому сайті
4. Надіслати вам по маркетингу комерційні комунікації
5. Надсилаючи вам електронні повідомлення, які ви спеціально запросили.
6. Посилання вам маркетингові комунікації, що стосуються нашого бізнесу або
підприємства третіх сторін, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити.
7. Надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів.
8. Збереження нашого сайту та запобігання шахрайству.
9. Перевірка дотримання умов, що регулюють використання наш сайт.
10. Інші види використання.

Якщо ви надаєте особисту інформацію для публікації на нашому сайті, ми опублікуємо її і іншим чином використовувати цю інформацію відповідно до ліцензії, яку ви надаєте нам.

Ваші налаштування конфіденційності можна використовувати для обмеження публікації вашої інформації на наших веб-сайт і може бути скоригований за допомогою елементів контролю конфіденційності на веб-сайті.

Ми не надамо Вашій особистій інформації без вашої згоди будь-якої третьої сторони для прямого маркетингу їх або будь-якої третьої сторони.

 

Законодавство, що регулює обробку персональних даних

 

Обробка Ваших персональних даних відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних клієнтів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС  2016/679 (далі – «GDPR»). Також законодавство країн, з резидентами яких ми перебуваємо в ділових-партнерських відносинах, може встановлювати додаткові вимоги.

 

Час оброблення (зберігання) персональних даних

 

Ми не будемо зберігати Ваші дані довше, ніж це необхідно для виконання мети, для якої вони обробляються, або для дотримання встановлених законом вимог.
Щоб визначити відповідний період зберігання, ми визначаємо характер і категорію персональних даних, цілі, для яких ми їх обробляємо, і чи можемо ми досягти цих цілей за допомогою інших засобів.

За загальним правилом, граничний час обробки персональних даних в нашій Компанії становить 2555 днів з моменту подання податкової звітності за період, в якому відбулася відповідна операція. Зазначений час обробки відповідає положенням Податкового кодексу України щодо строків зберігання документів, пов’язаних з нарахуванням і сплатою податків та зборів.

 

Файли cookies і аналогічні технології

 

Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій наших сайтів. Наприклад, ми використовуємо ці технології для:

  • збору інформації про способи використання наших сайтів відвідувачами на відвідуваних сторінках, на яких використовуються посиланнях і тривалості перебування на кожній сторінці;
  • визначення ефективності наших рекламних кампаній і управління ними;
  • підтримки функцій наших сайтів, наприклад, для усунення необхідності повторно вводити вхідні відомості, що вже знаходяться в нашій базі даних, або повторно ставити налаштування, вже задані при минулих відвідуваннях наших сайтів;
  • для персоналізації роботи з нашими сайтами.

Зазвичай інформація, яка збирається за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто.

Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете налаштувати у Вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити наші файли cookies після відходу з сайту. Хоча Ви не зобов’язані завантажувати наші файли cookies  при відвідуванні наших сайтів, якщо Ви налаштували відхилення файлів cookies в Вашому браузері, Ви не зможете користуватися всіма функціями наших сайтів.